Новости
25.07.2022
Міжкімнатні перегородки на відміну від зовнішніх несучих стін не несуть на собі навантаження, крім власної ваги, зате їхня роль у внутрішньому плануванні та звукоізоляції величезна. Розглянемо керамічні блоки Porotherm 12 Угорщина та Porotherm 8 виробництво Польща, призначені для однорядної кладки міжкімнатних перегородок.
Їх відрізняють▪️Хороша звукоізоляція. Блоки Porotherm 12 та Porotherm 8 дозволяють займатися домашніми справами та бути впевненими, що в інших кімнатах буде тихо. Їх індекс звукоізоляції дорівнює 47-49 дБ зі штукатурним шаром 2 см з обох боків
▪Теплоінерційність. Блоки накопичують тепло, отримане від опалення кімнати, а потім рівномірно віддають його, якщо температура в приміщенні знижується. Таким чином, різкі коливання температури в приміщенні згладжуються.
▪️Міцність. Міцність на стиск / Марка міцності Porotherm 12 та Porotherm 8 складає 10 / М100. У них можна кріпити практично все, що забажаєте, від картин до батарей водяного опалення потрібно використовувати правильне кріплення.
▪️Висока швидкість кладки. Досягається завдяки вертикальному з'єднанню паз-гребінь, який не потрібно заповнювати розчином, а також великому формату блоків.
▪️Екологічність. Керамічні перегородки Porotherm 12 та Porotherm 8 гарантують екологічну безпеку вашого приміщення. Вони виготовляються з натуральної сировини – глини, не містять хімічних добавок та не виділяють шкідливих речовин.
https://www.bengraf.com.ua/porotherm_keramichni_bloki/

← Назад к списку новостей